Bijzonder, mooi en puur

Geboorte fotografie

Elke mooie en bijzondere momenten in ons leven wordt vastgelegd waarom dan ook niet de geboorte van jullie kindje. Vaak een van de mooiste momenten uit je leven. Tijdens de geboorte fotografie wordt vastgelegd hoe jullie elkaar steunen, de emoties, details, de kennismaking met jullie kindje en nog veel meer.  Vaak raak je in een soort flow tijdens de en weet je later niet meer hoe het precies ging. En daarom is het zo fijn als je de foto's weer terug kunt zien. En als aankomende vader hoef je niet druk te maken foto's te moeten maken, zodat jullie samen van de momenten kunnen genieten.Tijdens de bevalling zal ik zo onopvallend mogelijk aanwezig zijn. Het is jullie moment, ik ben er alleen maar om dit vast te leggen. 

Kennismaken

Voor de geboorte plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek kunnen jullie al je vragen stellen en krijg je uitleg over de geboortefotografie.

Vanaf week 38 sta ik standby voor jullie. Zodra de ontsluiting 4/6 cm is dan kom ik jullie kant op en blijf tot ongeveer 2 uur na de geboorte om  aanwezig om de controles en evt kennismaking met andere dierbaren vast te leggen.

Willen jullie graag meer informatie over de geboorte fotografie neem dan even contact met mij op via het contact formulier.

Waardering van ouders

Sjoukje heeft voor ons het aller mooiste kado gegeven, het fotograferen van de geboorte van onze zoon Finn. Ondanks dat alles met de geboorte niet helemaal goed verliep heeft ze de mooiste momenten kunnen vastgelegen. Sjoukje is een fotografe die je gerust stelt, niet op merkt in de kamer en ontzettend lief en geduldig is met baby’s en de ouders! Het zijn schitterende foto’s geworden waar we elke dag nog met veel emoties, plezier en mooie herinneringen aan terug denken. Wij zouden Sjoukje zeker aanbevelen en hopen elk jaar bij haar terug te komen met Finn! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij hebben een prachtige terugblik op de bevalling van onzen en broertje,  deze foto's zijn erg bijzonder voor ons.                                                                                               Sjoukje was door de snelle bevalling ook nog maar net op tijd,  maar ondanks zijn er veel prachtige foto's van het laatste stukje van de weeën en de bevalling,                        en natuurlijk de foto's na de bevalling en de ontmoeting met ons kindje.   En dat onze oudste voor het eerst zijn kleine broertje zag je kon echt de verwondering op zijn gezichtje aflezen. Tijdens de bevalling was het fijn er rustig en hebben we Sjoukje niet eens opgemerkt, en dat vond ik zo bijzonder om te mogen ervaren.  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      

 Het was onze derde bevalling en ik wilde deze graag vast leggen door een fotograaf. Uit ervaring van de 2 eerdere bevallingen wist ik dat daar weinig mooie foto’s uit voort kwamen. Sjoukje kende wij van eerdere shoots van ons toen nog kleinere gezin. Dus het voelde al wat vertrouwd. Ik ben in heg ziekenhuis in Heerenveen bevallen, gelukkig was Sjoukje snel ter plaatsen. Op een begroeting na hebben we haar bijna niet opgemerkt tijdens de bevalling. Het is zo’n groot emotioneel moment en dat is terug te zien op de foto’s. De foto’s zijn werkelijk prachtig! Waar ik bang was voor lugubere foto’s, is het tegendeel waar. Ik durf ze (bijna) aan iedereen wel te laten zien. Doordat de foto’s verder weinig onthullen.Sjoukje is zeer geschikt voor dit soort reportages vanwege haar persoonlijkheid kalm en stelt zich onopvallend op. Bedankt!!   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

Graag willen wij onze ervaring met Sjoukje met jullie delen. Sjoukje is een lieve vrouwe met veel geduld en passie voor het vak fotografie. Ze heeft bij ons meerdere fotoshoots gedaan, zowel met de hele familie bij haar thuis in de studio als in het ziekenhuis tijdens de bevalling.Ook is ze bij ons thuis geweest voor een newborn shoot 2x. Zoals ik al eerder aangaf heeft ze heel veel geduld wat resulteert in een rustige sfeer waarbij kinderen zich op hun gemak voelen en waar uiteindelijk dan ook  zmooie foto's uitkomen. Tijdens de bevalling hoefden we Sjoukje maar te bellen en ze was er binnen een half uur en heeft zich tijdens e bevalling discreet opgesteld en we merkten amper dat  ze er was en dat ze foto's maakte. Het was voor ons een bijzondere ervaring een fotograaf erbij te hebben. Maar we hebben enorm mooie foto's er aan overgehouden die je anders zelf niet zou kunnen maken. Je ziet vel emotie terug in de foto's omdat ze aan de zijlijn staat en precies kan inschatten wanneer ze een foto moet maken. Wij zijn daarom ook enorm tevreden over het werk van  Sjoukje en haar als persoonlijkheid. We zouden haar daarom ook zeker aanbevelen voor een fotoshoot.

mvg , fam de Groot uit IJlst.     

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------     

Omdat dit de 3e bevalling wasonze wens voor een geboortefotograaf groot. Uit eerdere ervaringen weten we dat je achteraf niet goed weet,hoe het precies is verlopen. En het is lastig hier zelf foto's van te maken. We hebben geen moment spijt gehad van deze keus, wat zijn de foto's prachtig geworden. Er werd wel even een traantje weggepikt bij het bekijken van de foto's. En Sjoukje wat was het fijn dat je er was, precies op tijd en we hebben je helemaal niet opgemerkt.                                                    Bedankt voor deze waardevolle herinnering.  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Ik ben echt sprakeloos en ik kan niet stoppen met kijken en huilen; een mooier cadeau had je ons niet kunnen geven. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sjoukje heeft de geboorte van ons tweede kindje Max mogen vastleggen.
De eerste bevalling twijfelde ik of ik dit wilde doen....
Een bevalling is een toch heel intiem gebeuren....
Mijn ervaring met de eerste bevalling is dat je er weinig van mee krijgt, wie er in de kamer aanwezig is. Je bent in je eigen bubbel.....
Hierbij komt dat Sjoukje en ik jaren collegas zijn geweest en ik me bij haar op mijn gemak voel. 
Sjoukje is een lieve, rustige vrouw met heel veel passie voor fotografie. Sjoukje en ik hebben met mijn beide zwangerschappen een shoot gedaan plus nog een newbornshoot van ons zoontje Senn.Nu dan dus ook een geboorteshoot.

Bij twijfel voor een geboorteshoot, zou ik zeggen doen!!!

Sjoukje houdt zich op de achtergrond.
In de bubbel van je bevalling krijg je lang niet alles mee. Nu zijn er foto's! En wat voor!!!
Iedere keer als wij de foto's bekijken zijn we ontroerd. Zo ontzettend mooi. Dit zijn zulke prachtige, tastbare herinneringen.
Sjoukje bedankt voor alles!! 
                                                                                            ,