Algemene voorwaarden:

1. Zelf maak ik na de sessie een selectie van de gemaakte foto’s. Ik selecteer deze nauwkeurig op kwaliteit. (scherpte, kleur, compositie ed.)
De foto’s bewerk ik professioneel na waar nodig is.
Je ontvangt de foto’s van mij in JPEG bestand en op hoge resolutie.Onbewerkte bestanden worden  door mij  nooit verstuurd.Ik ben niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen op niet gekalibreerde beeldscherm. Het is de klant zijn eigen verantwoordelijkheid dit bij een professionele drukker te doen, zo niet, dan is Bergstra fotografie  niet verantwoordelijk voor de eventuele slechte afdrukken of schade hieraan. Dit geldt voor de kleur, scherpte en kwaliteit van de afdruk. Kleuren kunnen enorm afwijken bij diverse winkeliers die niet de officiële kwaliteit van fotografen kunnen leveren. (Hema, Kruidvat ed.)

 

2. Als je de foto’s hebt ontvangen, heb je hier alleen gebruiksrecht over. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor zakelijke doeleinden en publicaties elders (tijdschrift o.i.d.) – zonder toestemming.

3. Bergstra fotografie behoudt altijd het auteursrecht. Het aanpassen van foto’s is daarom dan ook niet toegestaan. Wat bedoel ik met aanpassen? Andere uitsnedes of bewerkingen maken. Dit is altijd in strijd met het auteursrecht. Ik bepaal dan ook zelf of een foto goed uitkomt in kleur of zwart-wit.

 4.De klant geeft toestemming aan Bergstra fotografie om de gemaakte foto’s te mogen gebruiken voor commerciële doeleinden. Zoals portfolio, social media, website en in drukwerk zoals flyers. Indien de klant niet wil dat de foto’s hiervoor worden gebruikt, dan dient de klant dit vooraf kenbaar te maken aan de fotograaf. Indien de klant de foto’s plaatst op social media zoals Facebook, Twitter, Instagram mag de foto niet anders bewerkt zijn dan dat de foto is aangeleverd, en dien je daarbij altijd mijn naam te vermelden.

 5. Bergstra Fotografie is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte bestanden. Zorg zelf voor een eigen back-up op je pc. Mijn geselecteerde én bewerkte foto’s worden maximaal 1 jaar bewaard.

6. Ik doe mijn uiterste best om de persoon op de foto zo te portretteren zoals hij/zij is. De geleverde foto’s zijn een interpretatie van mij als fotograaf.

7. Bergstra  Fotografie is niet aansprakelijk voor schade welke is ontstaan tijdens de fotoshoot, zoals kleding, accessoires of attributen.


8. Cadeaubonen zijn niet inwisselbaar voor geld en kunnen niet geruild of geretourneerd worden. 
Mocht er een andere sessie geboekt willen worden met de cadeaubon, neem dan even contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 1 jaar na uitgifte. Hierna vervalt de waarde van de cadeaubon.